Doggies

 

 

 

 

 

 

 

Onze chihuahua’s leven bij ons in huiselijke kring. Fijn om ons heen en s’avonds gezellig met zijn allen op de bank. In de tuin ravotten vinden ze prachtig. In de zomer als het warm is zetten we een zwembadje voor ze neer, zodat ze heerlijk in het water kunnen spelen. Regelmatig maken we een grote wandeling met ze, op het strand vinden ze het heerlijk.

Onze roedel is niet zo groot, wij vinden het belangrijk om onze chihuahua’s goed te verzorgen en elk hondje evenveel aandacht te kunnen geven. Al onze chihuahua’s krijgen vers vlees Carnibest en Royal Canin brokjes.

Als er puppy’s zijn zitten deze met moederhond in een speciale verwarmde werp kist. Ze worden door ons met veel liefde verzorgd en groot gebracht totdat ze naar een nieuw baasje gaan. We moeten ook beslist een klik hebben met het nieuwe baasje zodat we het pupje met een gerust hart kunnen overdragen.

Wij genieten van onze chihuahua’s en ze zijn een echte aanvulling op onze levensvreugde ! Elke Chihuahua liefhebber zal hiervan kunnen meespreken.